Bir İnceleme yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen düzenek yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu pozisyon yangın merdiveni imalatı dâhilin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın yönetmeliğine munis bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle tenha katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta düzgün şekilde ortaya çısoy üründe yanlış örgülmaması gereken Yangın Kapısı Fiyatları bir işçiliklemdir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve iyi fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Fevkda alan yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page